Openbare Basisschool 18

Scheldestraat in Arnhem, ( Toon op kaart )

20 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Basisschool 18, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 10
  • Schoolgenoten 20

Op Openbare Basisschool 18 vind je 10 klassenfoto’s en 20 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 14

Met mijn jeugdvriendin, Rini v...

Met mijn jeugdvriendin, Rini van de(r) Zee, had ik een fijne tijd op school 18. Ik zou heel graag horen hoe het haar in het leven is vergaan. Dus ik hoop dat Rini zelf of anders mensen die haar kennen, via deze website (schoolbank.nl) mij willen e-mailen.

2005, Alice

Verplicht zingen met meester v...

Verplicht zingen met meester van Wijk. Hij controleerde of je niet play backte.Ik heb sinds kort kontakt met Bertus Franssen die mij ook de bijgevoegd foto's ter beschikking stelde.

2006, Rob

In de derde klas we hadden een...

In de derde klas we hadden een meester meer weet ik niet. Werd niet als zoon van een Russiche moeder en Nederlandse vader geaccepteerd in een sterk beinvloede opgehistte katholieke omgeving. Woonde tegenover de school ging dan als de fluit ging de straat over en de klas binnen. Idem na afloop. Ik kan me alleen nog het school sinterklaas (feest)herinneren, mij werd vooraf al verteld dat ik mee moest in de zak van Piet naar Spanje. Ik heb toen uit angst een zakmes meegenomen, om eenmaal in de zak de bodem los te kunnen snijden en te vluchten. Achteraf was het allemaal niet nodig, allemaal leugens evenals sinterklaas zelf die het jaar ervoor 125 jaar en in dat jaar 120 werd. Dus (liegen) leugens werden en worden er bij kinderen al door de ouderen zelf al met de paplepel ingebracht.

2006, w. wim
?