Openbare Basisschool

Meidoornstraat 20

89 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Openbare Basisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 9
  • Schoolgenoten 89

Op Openbare Basisschool vind je 9 klassenfoto’s en 89 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 76

Heb t/m klas 4 op deze school ...

Heb t/m klas 4 op deze school gezeten. Daarna verhuisd naar Stadskanaal dit vond ik vreselijk. Ik liet voor mijn gevoel alles achter. Vrienden, familie, (stille) liefdes. Ben nog vaak weer terug geweest ook omdat mijn opa en oma hier nog woonden. Nu wonen nog een oom en tante en een neef hier en diverse familie die ik niet meer zie. Favoriete leraar was meester Pries, met zijn allen in zijn autootje (fiat 500) naar zwembad in Finsterwolde.(diekhoes ********* ***************)

2002, Eltjo

kleuterschool en eerste klas a...

kleuterschool en eerste klas alleen maar, jammer..... toen naar Midwolda.

2002, Joyce

leuke school in een klein rust...

leuke school in een klein rustig dorpje. mijn broertje en zusje en ik moesten het vaak ontgelden omdat we uit de "grote stad"groningen kwamen en geen ouders hadden die boer waren.iemand die hier niet op hoeft te reageren is petra bos, het kind wist niet wat ze deed en dat neem ik haar nu niet meer kwalijk, want ik verwacht dat ook zij haar deel wel heeft gekregen. namen van mensen bij wie ik in de klas zat weet ik nauwelijks meer, enkele die ik nog wel weet zijn: peter kemper, grietje bos, nelleke ?,udo roelofs, jaap?, esmee?,kalvin tobias?.

2002,
?