Openbare Basisschool

Meidoornstraat 20 in Nieuwolda, ( Toon op kaart )

87 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Basisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare Basisschool foto

Op Openbare Basisschool vind je 9 klassenfoto’s en 87 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb t/m klas 4 op deze school gezeten.

Heb t/m klas 4 op deze school gezeten. Daarna verhuisd naar Stadskanaal dit vond ik vreselijk. Ik liet voor mijn gevoel alles achter. Vrienden, familie, (stille) liefdes. Ben nog vaak weer terug geweest ook omdat mijn opa en oma hier nog woonden. Nu wonen nog een oom en tante en een neef hier en diverse familie die ik niet meer zie. Favoriete leraar was meester Pries, met zijn allen in zijn autootje (fiat 500) naar zwembad in Finsterwolde.(diekhoes ********* ***************)

Openbare Basisschool, 1963

kleuterschool en eerste klas alleen maar, jammer.

kleuterschool en eerste klas alleen maar, jammer..... toen naar Midwolda.

Openbare Basisschool, 1981

leuke school in een klein rustig dorpje.

leuke school in een klein rustig dorpje. mijn broertje en zusje en ik moesten het vaak ontgelden omdat we uit de "grote stad"groningen kwamen en geen ouders hadden die boer waren.iemand die hier niet op hoeft te reageren is petra bos, het kind wist niet wat ze deed en dat neem ik haar nu niet meer kwalijk, want ik verwacht dat ook zij haar deel wel heeft gekregen. namen van mensen bij wie ik in de klas zat weet ik nauwelijks meer, enkele die ik nog wel weet zijn: peter kemper, grietje bos, nelleke ?,udo roelofs, jaap?, esmee?,kalvin tobias?.

Openbare Basisschool, 1991

?