Open Schoolgemeenschap Bijlmer

Gulden Kruis 5 in Amsterdam-Zuidoost, ( Toon op kaart )

725 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Open Schoolgemeenschap Bijlmer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 66
  • Schoolgenoten 725

Op Open Schoolgemeenschap Bijlmer vind je 66 klassenfoto’s en 725 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 690

Ik heb er maar een jaar opgeze...

Ik heb er maar een jaar opgezetten, maar zie wel bekende namen, hier Gert jan detering ..mario ?? Wat mij het meeste opgevallen was.dat er geen deuren waren, ;-0

2002, Karin

Heb een zeer leuke tijd gehad ...

Heb een zeer leuke tijd gehad op deze school, maar achteraf vond ik die pubertijd ook wel een heftige periode! Ik kon het mezelf en me omgeving soms best lastig maken, al hoort het ook wel bij deze fase. Herinner me nog goed de docenten Carla, Yves, Mia en John. In die tijd ging ik in de eerste jaren veel om met Marleen (veel leuke en fijne herinneringen aan en met haar in weesp!) en Esther (zat met haar midden in de hiphop fase, komisch wat je op die leeftijd allemaal doet om bij een groep te horen!). Later, in de havo tijd, werd ik goeie vriendinnen met Michèle (veel gefeest, leuke en bijzondere tijd).

2002, Deleted

Een bijzondere tijd. Ben benie...

Een bijzondere tijd. Ben benieuwd hoe het gaat met bijvoorbeeld Inge Langedijk of Jim Hammer. Mentor was Liesbeth Hartog.

2002, Deleted
?