Open Schoolgemeenschap Bijlmer

Gulden Kruis 5 in Amsterdam-Zuidoost, ( Toon op kaart )

730 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Open Schoolgemeenschap Bijlmer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Open Schoolgemeenschap Bijlmer foto

Op Open Schoolgemeenschap Bijlmer vind je 66 klassenfoto’s en 730 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb er maar een jaar opgezetten, maar zie wel bekende namen, hier Gert jan detering .

Ik heb er maar een jaar opgezetten, maar zie wel bekende namen, hier Gert jan detering ..mario ?? Wat mij het meeste opgevallen was.dat er geen deuren waren, ;-0

Open Schoolgemeenschap Bijlmer, 1974

Heb een zeer leuke tijd gehad op deze school, maar achteraf vond ik die pubertijd ook wel een heftige periode! Ik kon het mezelf en me omgeving soms best lastig maken, al hoort het ook wel bij deze fase.

Heb een zeer leuke tijd gehad op deze school, maar achteraf vond ik die pubertijd ook wel een heftige periode! Ik kon het mezelf en me omgeving soms best lastig maken, al hoort het ook wel bij deze fase. Herinner me nog goed de docenten Carla, Yves, Mia en John. In die tijd ging ik in de eerste jaren veel om met Marleen (veel leuke en fijne herinneringen aan en met haar in weesp!) en Esther (zat met haar midden in de hiphop fase, komisch wat je op die leeftijd allemaal doet om bij een groep te horen!). Later, in de havo tijd, werd ik goeie vriendinnen met Michèle (veel gefeest, leuke en bijzondere tijd).

Open Schoolgemeenschap Bijlmer, 1985

Een bijzondere tijd.

Een bijzondere tijd. Ben benieuwd hoe het gaat met bijvoorbeeld Inge Langedijk of Jim Hammer. Mentor was Liesbeth Hartog.

Open Schoolgemeenschap Bijlmer, 1975

?