Op de Tump

Panheelderweg 29 in Heel, ( Toon op kaart )

28 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Op de Tump, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 6
  • Schoolgenoten 28

Op Op de Tump vind je 6 klassenfoto’s en 28 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 18

ging altijd graag naar school ...

ging altijd graag naar school hadden altijd veel plezier de leraren waren leuk lief aardig ik weet wel bij wie ik in de klas heb gezeten dat waren ;marco schreurs ,bjorn v/d adel .jolanda gijzen ,vera gubbels ,dave heijnes ,patrick ten klei ,maurice klomp ,martine murdock,roy van der meyden,roy houben,laurens rulkens ,mark duisters,en nog een paar maar kom niet op de namen ,het was wel altijd gezellig ,en ik wou graag weten hoe het met ze gaat groetjesss rilana

2004, Deleted

Prima tijd. Met "Ein kerke me...

Prima tijd. Met "Ein kerke met meziek" muziek in de klassen gebracht. Studiedagen waren heel leuk oa Maastricht, Antwerpen, Maasbracht, Roosteren Kerkrade, Valkenswaard enz.

2004, Deleted

het kamp in morebeersel was al...

het kamp in morebeersel was altijd ruig en erg lachuh. ik denk nog vaak met veel plzier terug aan de tijd dat ik op deze school heb gezeten. en ellen is nog altijd mijn maatje. gaan vaak stappen samen en hebben veel lol.

2004, Deleted
?