op de drempel

prinses marijkestraat in Alphen aan den Rijn, ( Toon op kaart )

47 scholieren

Bekijk de volledige pagina van op de drempel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 9
  • Schoolgenoten 47

Op op de drempel vind je 9 klassenfoto’s en 47 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 30

Toen ik hier op school zat war...

Toen ik hier op school zat waren er volgens mij 3 kleuterklassen. Wij zaten in een lokaal onder de kerk. Toen zaten er trouwens ook een aantal hogere klassen van de naast gelegen basisschool (toen Oranje Nassau School). Als wij buiten mochten spelen, moesten wij naar de Prinses Marijkestraat. In de zomer mochten we zwemmen in het water om de zandbak (dat was er toen nog).

2003, Jetty

Eerste schooldag, juffrouwen i...

Eerste schooldag, juffrouwen in witte schorten. Vond het afgrijselijk, en ben dus maar in de pauze naar huis gelopen. Daarna hele leuke tijd gehad

2003, Perry

1 jaar op gezeten bij juffrouw...

1 jaar op gezeten bij juffrouw van Leuven; zaten wegens ruimtegebrek onder de kerk; moesten in de pauze naar het hoofdgebouw in de pr marijkelaan; 1x gespijbeld met Gerard van der Star, waardoor wij straf kregen ; de straf was een plaatje maken waar wij geweest waren. Het zwemmen op school was het toppunt; rondom de zandbak werd eea gehouden.

2003, James
?