Oosterwijk Mavo

Luxemburglaan in Beverwijk, ( Toon op kaart )

277 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Oosterwijk Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 82
  • Schoolgenoten 277

Op Oosterwijk Mavo vind je 82 klassenfoto’s en 277 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 259

Waar zijn mijn oude klasgenoten gebleven??? Judith van Aalderen en Paul Hoogendoorn zie ik hier al terug, en ook Petra is weer boven water, Casuutje heeft zich ook gemeld maar.

Waar zijn mijn oude klasgenoten gebleven??? Judith van Aalderen en Paul Hoogendoorn zie ik hier al terug, en ook Petra is weer boven water, Casuutje heeft zich ook gemeld maar......waar is de rest????

2002, Deleted

3xw aphoogendoorn puntenel, daar kun je zien wat er van mij is terechtgekomen.

3xw aphoogendoorn puntenel, daar kun je zien wat er van mij is terechtgekomen. De eerste twee jaren was ik een beetje een 'jonkie', maar na het jaar zittenblijven is dat wel goed gekomen, al zeg ik het zelf. Daar konden de heren van Zijderveld ("Quel jour est il? Fait il beau?"), Langeveld, de Hoog (trekrotje aan het bord) en mevr. Leijsen wel over meepraten. Veel goede herinneringen aan van Zwol (altijd vrolijk), v.d.Giesen (smullen bij de wiskundelessen), Elsinga (de moppenuurtjes en niet te vergeten: "Boerenkarhengst...!")

2002, Ap

met Christien v.

met Christien v.d. Zwaag en Karin van Diepen elke dag een eind fietsen uit Velsen noord. Ben op zoek naar Karin. Wie weet waar zij is?

2002, Deleted
?