Oosterschool/voorstadcentrumschool

Oosterstraat 3 A/B in Deventer, ( Toon op kaart )

193 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Oosterschool/voorstadcentrumschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Oosterschool/voorstadcentrumschool foto

Op Oosterschool/voorstadcentrumschool vind je 35 klassenfoto’s en 193 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meester van Geel, meester Stanlein en natuurlijk Gouda.

Meester van Geel, meester Stanlein en natuurlijk Gouda.........Niet altijd leuke herrinneringen en de schooltandarts in die tijd, een vrouw, was niet echt zachtzinnig te noemen! christienlaagstreepjelinnebankaheetberichtstipCOMputer

Oosterschool/voorstadcentru..., 1967

meneer gouda was niet zo,n leuke leraar vond ik heb aan de voorstad school eigenlijk geen leuke herinneringen alleen de school in bos was leuk die heb ik de vijfde en zesde klas meegemaakt dat was zeer gaaf.

meneer gouda was niet zo,n leuke leraar vond ik heb aan de voorstad school eigenlijk geen leuke herinneringen alleen de school in bos was leuk die heb ik de vijfde en zesde klas meegemaakt dat was zeer gaaf

Oosterschool/voorstadcentru..., 1976

Juffrouw Koopman Juffrouw Schoonheim Meneer Wieringa Meneer Gouda ken ik wel heb hem alleen nooit gehad.

Juffrouw Koopman Juffrouw Schoonheim Meneer Wieringa Meneer Gouda ken ik wel heb hem alleen nooit gehad. Wel de gymleraar Peter Buitendyk. Klas 1 t/m klas 5 was het de Burgemeester van Marleschool in de zesde klas werd het voorstand centrumschool.

Oosterschool/voorstadcentru..., 1972

?