Oosterparkschool

s-Gravensandeplein 19 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

318 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Oosterparkschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Oosterparkschool foto

Op Oosterparkschool vind je 112 klassenfoto’s en 318 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

1e klas zat ik bij juffrouw Apeldoorn.

1e klas zat ik bij juffrouw Apeldoorn. In de 6e klas bij meester Wentzel.

Oosterparkschool, 1946

Dat het een fijne school was.

Dat het een fijne school was. Maar de trappen die we moesten lopen waren een beetje eng. Meester Kroeskamp was de leukste, van hem heb ik de mooie krullen leren schrijven, doe ik nu nog. Joke Kröner en Ineke Bossenbroek, Loes Brokman die zaten ook op de Oosterparkschool. De jongens kan ik mij niet herinneren Met Joke Kröner heb ik al contact gehad en is bij mij thuis geweest. Foto's van de lagere school vind je bij haar naam. Henk Bleeker zie ik af en toe nog wel bij Marianne de Gier. Heb nu ook weer contact met Gerda van Dijk. Hebben elkaar al gesproken en gemailed. WIE VOLGT? Gerda, Joke, Marianne en ik hebben elkaar alweer opgezocht. Fenny Masseur heb ik al gesproken maar nog niet gezien. Hopelijk zien we elkaar gauw.

Oosterparkschool, 1961

In de eerste klas zat ik bij juf.

In de eerste klas zat ik bij juf. van Apeldoorn, in mijn ogen toendertijd een dame van wel 100 jaar. Volgens mij had ze altijd een japon aan met pauwenveren. Stond ze met de rug naar de klas toe zei ze dat ze ogen op haar rug had. En door die pauwenveren leek dat ook zo. In de tweede klas had ik juf. van Vliet. Derde en vierde weet ik niet meer (zou ik het rapport op moeten zoeken) Vijfde klas men. van Rossum en in de zesde weet ik ook niet meer.

Oosterparkschool, 1950

?