Oostenbrink / Vogelvlucht

Kerkenkavel 40 in Hollandscheveld, ( Toon op kaart )

145 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Oostenbrink / Vogelvlucht, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Oostenbrink / Vogelvlucht foto

Op Oostenbrink / Vogelvlucht vind je 17 klassenfoto’s en 145 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

het zal wel nostalgie zijn maar dit waren voor mij de mooiste jaren op 6 april 1991 hebben jhon oelen koert pater en ondergetekende een reunie georganiseerd van oud leerlingen en een gedeelte van de 5e klas1970/1971 dit was een groot sucses en zou graag

het zal wel nostalgie zijn maar dit waren voor mij de mooiste jaren op 6 april 1991 hebben jhon oelen koert pater en ondergetekende een reunie georganiseerd van oud leerlingen en een gedeelte van de 5e klas1970/1971 dit was een groot sucses en zou graag weer contact hebben met mijn klasgenoten groeten bert prigge

Oostenbrink / Vogelvlucht, 1965

1981-1986 L.

1981-1986 L.E.A.O opl. Ik heb de leukste herinneringen aan de lagere school,omdat we wel een leuke klas hadden met o.a de volgende leerlingen:Alice Doldersum,Gea en Ginie Booy Wietske van Achteren,Jacqueline Booy Hans Tuin Marcel Stam enz. Veel van deze personen zie ik nog wel eens in het dorp. Ben getrouwd en we hebben drie dochters die nu ook weer op de oostenbrink zitten.

Oostenbrink / Vogelvlucht, 1972

Een leuke schooltijd gehad met als minpuntje dat mijn 2-ling zus in de 4e klas bleef zitten en we afzonderlijk van elkaar verder moesten.

Een leuke schooltijd gehad met als minpuntje dat mijn 2-ling zus in de 4e klas bleef zitten en we afzonderlijk van elkaar verder moesten. In de 1e klas hadden we juf Broens, later in de 2e en 3e juf Marring de 4e en 5e klas meester Dunning en de 6e Meester van Scheepen wat geloof ik zijn laatste jaar op de Oostenbrink was, en vrijdag s'middags kregen we les van meester Weggemans, voor hem waren we denk ik een vervelende klas. Na het afbranden van de school hebben we een jaar school gehad in de kantine van HODO gehad wat fantastisch was, elke dag het bos in... hutten bouwen waar je alleen maar in kwam met een wachtwoord. Later nog even achter de kerk en toen konden we de nieuwe school in. In de 5e en 6e klas zijn we naar Epe (Heidebad) geweest, dit was geweldig.

Oostenbrink / Vogelvlucht, 1976

?