Onze Lieve Vrouweschool

agnietenstraat (voorheen: Hommelseweg) in Arnhem, ( Toon op kaart )

87 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Onze Lieve Vrouweschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 13
  • Schoolgenoten 87

Op Onze Lieve Vrouweschool vind je 13 klassenfoto’s en 87 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 68

Fraters Gregorius (1), Raymund...

Fraters Gregorius (1), Raymundus (5) en Lambertus (6) en de meesters Hooft (2), Bäcker (3) en Bionda (4). Voor schooltijd speelden we op een onverhard stukje van de straat landpikkertje met een mes of schroevendraaier. In optocht lopend naar het Sportfondsenbad voor zwemles. Oefenen in de gang met een aantal klassen tegelijk voor de jaarlijkse aubade op Koninginnedag op de Grote Markt. In klas 6 bij Lambertus werden we geplaatst in rijen naar niveau. Wie goed kon voetballen had in mijn ogen bij hem een streepje voor. Raymundus kon je gemeen met zijn harde knokkels raken als je iets deed wat hem niet gelegen kwam *"Potje draenze?", vroeg hij dan.

2003, Deleted

Opruiming van het kerkhof aan ...

Opruiming van het kerkhof aan de overkant. Nog diverse foto's uit die tijd, met Gooiker, van Geffen, Henk vd Anker , vd Berg, Willemsen ,Frater Lambertus, en Frater Raimundus , die zo goet vertellen kon, foto's van schoolreisje 1952? met de bus van Matser. Vrienden: Henkie van den Anker, Jantje Willemsen ( zoon van slager Hommelseweg )waar ik woonde, op nr 115, mijn vader was fotograaf die de zaak had op nr 113, mijn moeder was onderwijzeres, in 1966 vertrokken naar Dieren. Van daar in 2005 weer terug naar Arnhem Ernst Casimirlaan 29 in de vut.

2003, Tom

De juf met de daf. Ik zat op ...

De juf met de daf. Ik zat op school met de de zoon van de slager van de Hommelseweg. Hij had vaak van die zoutstengels. Ik heb helaas geen klasfoto's. Wellicht dat iemand er wel een heeft. Volgens mij is er in die tijd geen foto van de klas genomen. Maar zeker weten doe ik dat niet. John Coldewijn (destijds Klarendalbewoner)

2003, Deleted
?