Onze Lieve Vrouweschool

O.L.Vrouwestraat in Heteren, ( Toon op kaart )

40 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Onze Lieve Vrouweschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 5
  • Schoolgenoten 40

Op Onze Lieve Vrouweschool vind je 5 klassenfoto’s en 40 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 24

Ik, en mijn twee broertjes, kw...

Ik, en mijn twee broertjes, kwamen pas in 1966 op deze school nadat we verhuisd waren van Limburg naar Heteren. Ik kwam in de 5e klas. Daar herinner ik me namen als: meneer Röling (woont nu, als ie nog leeft, in Purmerend vlak bij mij in Monnickendam), Peter Nansink, Thijs Nijenhuis, Gerrie Brummelstroete, Henk? Bolt, Dick Barends, (T)Ineke de Bruin.

2002, Marius

hoofdmeester Röling, die stonk...

hoofdmeester Röling, die stonk altijd zo lekker naar zweet. Waar ik van baalde was, dat we in de zesde klas (nu groep 8) niet op schooldriedaagse gingen. En waarom niet, ik weet het nog steeds niet. Jij wel? Mijn beste vriendin was Willemiek Barends

2004, Deleted

Met Paul Hendriks tennisballen...

Met Paul Hendriks tennisballen van het Parochiehuis gehaald. Ladder geleend bij de pastoor (Wolters), vervolgens woensdag-middag straf gehad, maar stiekum door het raam weggevlucht.

2004, Deleted
?