Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdesinstituut

Parkstraat 2 in Grotenberge, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdesinstituut, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdesinstituut foto

Op Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdesinstituut vind je 0 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

veel kan ik mijn niet meer in hoofd halen .

veel kan ik mijn niet meer in hoofd halen . wel weet ik nog toen we van internaat naar school kwamen moesten we door ijzeren deur dan klein gangetje door en kwamen we op de speelkoer . een meisje uit het 2 de leerjaar toen AN VANDENBERGE is enige meisje dat ik haar volledige naam nog ken ,omdat ik in die tijd stapel verliefd op haar was en haar nooit ben vergeten weet nog steeds die bruine haren die juist tot aan haar schouders rijkte . INTERNAAT : De Zuster die voor ons zorgde na school en s'nachts was zuster GODELIEVE de dag indeling weet ik nog beeldig en iedereen was gelijk . Licht sprong aan iedereen werd wakker geroepen meteen je bed opmaken en je wassen ik sliep met 25 kinderen op zaal je had 2 zaal de kleintjes en dan de grotere . toen gingen we naar beneden naar de eetzaal waar we elke morgend warme chocomelk kregen met boterhammen en choco of rabarber confi. of peperkoek .doen moesten we naar school . s'middag kwammen we naar internaat warme eten en mochten we even op de koer van internaat en dan moesten we terug naar school en tegen 16 uur als school gedaan was kwamen we terug op internaat en kregen we een zogenaamd 4 uurtje en dat was dan fruit met kleinigheid van snoep . dan moesten we ons huiswerk maken in de studiezaal en dit was van 16.30 tot17.30 dan was er een 30 min tijd je boekentas op je plas te doen eens naar wc te gaan en rond 18 uur was avond eten boterhammen met koffie of water .om 18.30 gingen we naar de onspannings ruimte . om 19 moesten de kleintjes naar bed .en om 19.30 de grote maar die mochten dan tot 20.30 nog in stripboeken lezen en ook dan gingen onverbiddelijk de lichten uit . dat is verhaal van mijn eerste schooljaren .

Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourde..., 1980

?