Ontmoetingsschool De Triangel

Stratingplantsoen 5 in Velsen-Noord, ( Toon op kaart )

19 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ontmoetingsschool De Triangel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ontmoetingsschool De Triangel foto

Op Ontmoetingsschool De Triangel vind je 0 klassenfoto’s en 19 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

juf nelleke kon je altiid me lachen slagballen met meneer torborg en juf selma en natuurlijk de schakel ook een heele leuke school en alle leraren en juffen op de triangel julie waren hardsikke cool en als er nog eens iemand van mijn klas genootjes

juf nelleke kon je altiid me lachen slagballen met meneer torborg en juf selma en natuurlijk de schakel ook een heele leuke school en alle leraren en juffen op de triangel julie waren hardsikke cool en als er nog eens iemand van mijn klas genootjes op duikt mail me dan evve of laat evve wat vanb je hooren allemaal groetje van carlo

Ontmoetingsschool De Triangel, 2001

Iedereen wou altijd verkering met elkaar, ik denk dat we elkaar allemaal nog wel een keer tegenkomen bij all you need is love ofzo.

Iedereen wou altijd verkering met elkaar, ik denk dat we elkaar allemaal nog wel een keer tegenkomen bij all you need is love ofzo......... zou er niet raar van staan te kijken dat weet ik wel.

Ontmoetingsschool De Triangel, 1991

het was leuk weer met Mr Cor en Juf Selma.

het was leuk weer met Mr Cor en Juf Selma

Ontmoetingsschool De Triangel, 2001