Onderwijsgemeenschap Titus Brandsma

Drienerstraat 51 in Hengelo, ( Toon op kaart )

60 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Onderwijsgemeenschap Titus Brandsma, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Onderwijsgemeenschap Titus Brandsma foto

Op Onderwijsgemeenschap Titus Brandsma vind je 18 klassenfoto’s en 60 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik vond het zo vreselijk raar dat er twee scholen naast elkaar zaten.

Ik vond het zo vreselijk raar dat er twee scholen naast elkaar zaten. Ik heb nooit begrepen waarom dat was. Wij zaten boven, de andere was de benedenschool (in mijn herinnering) (Bernardusschool).

Onderwijsgemeenschap Titus ..., 1972

2 jaar VGLO.

2 jaar VGLO. Een afschuwelijk hoofd van de school. Lange man met zwarte haren. Deed het in mijn broek voor hem. Maar goed misschien is dat allemaal wat vertekend. Ik was een nogal sociaal angstig jochie dat vanuit Borne op de fiets naar Hengelo (De Stad!) kwam.Mijnheer van Velsen herinner ik me goed. Later ging ik hem achterna naar de Schaepman Mulo aan de Paul Krugerstraat. Hij zorgde er voor dat ik zonder toelatingsexamen daar terecht kon.Een bewogen man bij wie ik, nog later, samen met Gerard Zengerink(hij ging ook van de VGLO naar de jongensmulo), eens te logeren ging. Hij woonde toen in Gorcum. De treinreis daar naar toe was zelfs mijn eerste reis. Geweldige man, zeer positief bepalend geweest voor mijn leven.

Onderwijsgemeenschap Titus ..., 1962

school vlak bij huis.

school vlak bij huis. jorik, wilco, tonnis, maud, natasje, eloise, floris, yvette. carnaval met fris en knakworst. melk op school. grote brede trappen.juf trudy, juf rita (streng doch rechtvaardig) meneer marcel.wegens verhuizing heb ik afscheid genomen in groep 7.

Onderwijsgemeenschap Titus ..., 1981

?