O.L.V. van Fatima / Fatimaschool

Dr. Schaepmanlaan 101 in Roosendaal, ( Toon op kaart )

225 scholieren

Bekijk de volledige pagina van O.L.V. van Fatima / Fatimaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

O.L.V. van Fatima / Fatimaschool foto

Op O.L.V. van Fatima / Fatimaschool vind je 38 klassenfoto’s en 225 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wij waren de klas achter het gordijn.

Wij waren de klas achter het gordijn. En voorgebakken knikkerpotjes zijn toch minder romantisch.

O.L.V. van Fatima / Fatimas..., 1983

Dhr Vriens, Dhr Houtepen, Juffrouw Donkers, broeder Cosca (nog net wel katechismus), broeder Raymundus (aardige man), ik ging zelfs in de vakantie naar school om het voorraadhok op te ruimen en ging soms stiekem op het oude orgel spelen wat op zolder ston

Dhr Vriens, Dhr Houtepen, Juffrouw Donkers, broeder Cosca (nog net wel katechismus), broeder Raymundus (aardige man), ik ging zelfs in de vakantie naar school om het voorraadhok op te ruimen en ging soms stiekem op het oude orgel spelen wat op zolder stond.

O.L.V. van Fatima / Fatimas..., 1960

De onderwijzers die ik me nog herinner zijn: 1e klas van Gastel met zijn chocoladereep (later nog als leraar gehad op de Maria Mavo, toffe vent), 2e klas Houtepen, 3e klas Mevr Donkers (heel lief), 4e en 5e ben ik even kwijt en in de 6e natuurlijk van Bro

De onderwijzers die ik me nog herinner zijn: 1e klas van Gastel met zijn chocoladereep (later nog als leraar gehad op de Maria Mavo, toffe vent), 2e klas Houtepen, 3e klas Mevr Donkers (heel lief), 4e en 5e ben ik even kwijt en in de 6e natuurlijk van Broekhoven met Beekman en Beekman.....geweldig.

O.L.V. van Fatima / Fatimas..., 1967

?