ols zuidwolde

hoofdstraat in Zuidwolde, ( Toon op kaart )

117 scholieren

Bekijk de volledige pagina van ols zuidwolde, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

ols zuidwolde foto

Op ols zuidwolde vind je 14 klassenfoto’s en 117 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meester Smit en Juf Top!!!.

Meester Smit en Juf Top!!!

ols zuidwolde, 1961

nu niet veel meer maar nog wel een paar meesters en jufrouwen en wel juf Top,juf nijenhuis,meester de Bruin hooftmeester Wiekema en enige kinderen die er op gezeten hebben en wel riks vogelzang ,lukie vogelzang,een dochter van garage zandman oetje kreu

nu niet veel meer maar nog wel een paar meesters en jufrouwen en wel juf Top,juf nijenhuis,meester de Bruin hooftmeester Wiekema en enige kinderen die er op gezeten hebben en wel riks vogelzang ,lukie vogelzang,een dochter van garage zandman oetje kreuze van het transport bedr. kloeze voornaam weet ik niet exakt meer.was getekent jan_vogelzang@hotmail.com

ols zuidwolde, 1955

Leuke school, met juf Drukker, juf Osinga-Muggen, juf Nijstad, meester Nieuwenhout, Meester Wiekema en al die meesters die wij in de 5e klas versleten hebben.

Leuke school, met juf Drukker, juf Osinga-Muggen, juf Nijstad, meester Nieuwenhout, Meester Wiekema en al die meesters die wij in de 5e klas versleten hebben. Ook meester Rink, vaste invaller en stevige roker!

ols zuidwolde, 1968

?