O.L.S. III

Hoogtstraat in Hendrik-Ido-Ambacht, ( Toon op kaart )

92 scholieren

Bekijk de volledige pagina van O.L.S. III, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

O.L.S. III foto

Op O.L.S. III vind je 39 klassenfoto’s en 92 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Voor deze tijd een hele ouderwetse Aap-Noot-Miesschool.

Voor deze tijd een hele ouderwetse Aap-Noot-Miesschool. Lieve hoofdmeester Punt,wiens vrouw ook les gaf en omstreeks 1961 overleden is. Juffrouw Haksteeg,meester Bakker.juffrouw Visser, waarvan ik moest leren breien met naalden ONDER mijn arm, helaas...nog steeds niet! Meester Bakker kon geweldig mooi schilderen.Geweldige laatste schoolreis, waaraan ik nog steeds leuke herinneringen en foto's heb overgehouden. Zou ergens in Nederland (Hardinxveld) meester Bakker nog rondlopen?

O.L.S. III, 1959

Na hoofdmeester Punt kwam meester Dullaert (later hoofd van de Huishoudschool) en meester Schot.

Na hoofdmeester Punt kwam meester Dullaert (later hoofd van de Huishoudschool) en meester Schot. Juffen: Burggraaf en Cammaert Meesters: de Leeuw (2x), Vos en Schot Op het schoolplein werd vaak trefbal en slagbal gespeeld. De school is ca. 1980 afgebroken en was daarna gevestigd op de Marijkestraat. Daar is rond 1983 een keer een reunie is geweest.

O.L.S. III, 1967

Zes heerlijke jaren.

Zes heerlijke jaren. Spelen op het plein. De jaarlijkse Floralia; wie had de mooiste bloemen thuis gekweekt. En twee dagen (vrijdagavond en zaterdag) rad van avontuur. Meester de Leeuw (een echte Fries) die altijd sandalen droeg. Een pantomime-voorstelling in De Schoof door Rob van Rijn (?) die ontaarde in veel onrust in de zaal. De godsdienstlessen die door niemand serieus werden genomen; keten ! Met als gevolg dat we een keer met een man of 17 op de gang stonden. Sportdag; voor de middag voor je diploma allerlei testen doen en na de middag voetballen tegen andere scholen. Het allereerste schoolkorfbaltoernooi en we werden gelijk 1e. De schooltandarts met die grote bus en maar hopen dat je naam niet genoemd zou worden (tevergeefs). Van klein naar groot in de rij bij gymles. De musical als afsluiting van schooljaar 6 (De Tovenaar van Alkmaar). Welke namen me ik nog herinner ? Anton v.d. Linde (spreek ik nog regelmatig), Martin van Drunen, Ben Smit, Arie van Andel, Lia van Boven (eerste meisje !!) Hella Nots, Dirma Seinstra, Ton Gijsen, Ingrid Bronmans (heel jong overleden), Ingrid Verveer, Wijnie van der Ree, John Stolk, Adrie van der Graaf, Regina Rakers, Richard Veenstra, Rita den Braven, Joke Stolk, Ed Adraanse, Eric van der Steen, Lilian Venema, Maaike de Ruiter (t/m klas 3 of 4) Joke Visser, Jeanet Verschoor, Peter van Neutegem, Peter van der Wulp en Jeanet Valk

O.L.S. III, 1967

?