Olavschool

Aristotelesstraat in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

112 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Olavschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 13
  • Schoolgenoten 112

Op Olavschool vind je 13 klassenfoto’s en 112 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 96

Veel goede herinneringen, zoal...

Veel goede herinneringen, zoals op de tribune bij Stuif 's in. Met de 6e klas meegedaan met klassewerk. Het ontstaan van de vlag olavschool. Beste vrienden toen Hans van Geffen en Luuk vd Heijden. We hebben in 1980 ( geloof ik ) een reunie gehad. De foto er van heb ik nog evenals de kaart met de kleine pasfoto's van de hele klas van toen. Zou graag nog eens wat horen van de leerlingen uit mijn klas. Meneer Jaspers was toen hoofdmeester. Ik heb nog een boekje met briefje van iedere leerling die zij mij toen geschreven hebben toen ik in het ziekenhuis lag ( blinde darm ).

2003, Ivo

Erg veel goede herinneringen a...

Erg veel goede herinneringen aan deze school. michelschipperijn@gmail.com. Als ik al die namen zie krijg ik de indruk dat de klas zo goed als compleet is. Reunie? Foto's?

2003, Michel

Prachtschool, nog altijd goede...

Prachtschool, nog altijd goede herinneringen aan onze favoriete docent "Ome Bobbel". Vrij kleine school met vrij strenge leraren, wat wel goed voor me was;-) Het laatste jaar was er gefuseerd met de Ivoschool, later samengevoegd tot de Zevensprong.

2003, Deleted
?