O.L. Wolff en Dekenschool

Platanenlaan in Beverwijk, ( Toon op kaart )

92 scholieren

Bekijk de volledige pagina van O.L. Wolff en Dekenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
O.L. Wolff en Dekenschool foto

Op O.L. Wolff en Dekenschool vind je 19 klassenfoto’s en 92 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Weet je dat er een speciale website is voor oud-leerlingen van de Wolff en Dekenschool? Stuur mij een mailtje op keesje55 bij hot en ik geef je het adres.

Weet je dat er een speciale website is voor oud-leerlingen van de Wolff en Dekenschool? Stuur mij een mailtje op keesje55 bij hot en ik geef je het adres. 01 Henk Hartsema 02 Jeroen Wijtz 03 Jaap Renkema 04 Maurice Jongerie 05 meneer Rasker 06 Erica Bettink 07 Johan Tuinstra 08 Bea van Zijl 09 Reina Timmer 10 Marijke Douwstra 11 Trudy Beekhoven 12 Ronald van der Nol 13 Immie Hulshof 14 Els van Balen 15 Akkie Zand 16 Fenneke Jansen 17 Greet Wuis 18 Carla Adelaar 19 Wilma Folkers 20 Tiny Groenedaal 21 Jan Veldkamp 22 Joop Zand 23 Paul Iskes 24 Cor Spaans 25 Rudy Klein 26 Nelly Zweerman 27 Ingrid Bodestaf 28 Atie Eikeleboom 29 Reggie Martens 30 Pim Valk 31 Marinus Broedelet 32 Ron Adelaar Leraren waren juf Wesseling en 't Hart, heren Rasker, van der Horst en Langedoen.

O.L. Wolff en Dekenschool, 1961

altijd samen met Richard Blankendaal Leraar die indruk heeft achtergelaten: Meester v.

altijd samen met Richard Blankendaal Leraar die indruk heeft achtergelaten: Meester v.d.Horst Lerares: Juf Wesseling (die van je mond spoelen en pleister op je mond als je het te gek had gemaakt).

O.L. Wolff en Dekenschool, 1957

Zoals ook op de site van oud leerlingen Wolff en Dekenschool gemeld denk ik altijd met een goed gevoel aan mijn lagerse schooltijd terug.

Zoals ook op de site van oud leerlingen Wolff en Dekenschool gemeld denk ik altijd met een goed gevoel aan mijn lagerse schooltijd terug. Voetballen op het schoolplein, voor/tussen/na school. Leraressen van't Hart, Wente en mijnheer de Bree. Invalster mw. Dubbelman (tikkend op het bord met "stilte"erbij). Schaakkampioenschappen, mijnheer Don voor godsdienst en als leuke herinnering de laatste schoolreis van 1 week in Heino.

O.L. Wolff en Dekenschool, 1967

?