O.L. Vrouwe van Fatima

Amerongenstraat 5 in Den Haag, ( Toon op kaart )

213 scholieren

Bekijk de volledige pagina van O.L. Vrouwe van Fatima, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

O.L. Vrouwe van Fatima foto

Op O.L. Vrouwe van Fatima vind je 78 klassenfoto’s en 213 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hee Vincent! Lange tijd niet gezien! Alles goed? Hoe is het met je broer? En met jou Sabine? Ook alles ok? Tis alweer een tijdje geleden he! grmpffffffffffffffffffffffffff.

Hee Vincent! Lange tijd niet gezien! Alles goed? Hoe is het met je broer? En met jou Sabine? Ook alles ok? Tis alweer een tijdje geleden he! grmpffffffffffffffffffffffffff... ... juffrouw List... Waardeloze school!absoluut in de pre-historie gebleven!

O.L. Vrouwe van Fatima, 1972

Leuke herineringen aan meneer Stam.

Leuke herineringen aan meneer Stam. Mijn vriendinnen waren Ingrid Puree en Lia Smit

O.L. Vrouwe van Fatima, 1954

1e klas juf.

1e klas juf. van BEEK 2e klas juf. LORIE 3e klas juf LIST 4e klas dhr. MENSCH (hfd vd school) 5e klas dhr MELKERT 6e klas dhr. STAM Leuke tijd gehad. Toen kon je in de kerstvakantie's altijd schaatsen op de sloten en "spiegelende" ellenlange glijbanen op het schoolplein maken. Juffrouw LIST en dhr, MELKERT waren erg streng. Beste herinneringen heb ik aan dhr. STAM die op latere leefdtijd bij een verkeersongeluk in Den Haag om het leven kwam. Ik zal zijn regelmatig gebruikte woorden: "Neem een zit en gaat U stoelen" nooit vergeten. Namen van klasgenoten die ik nog weet zijn: Martin HAZEBROEK, Clemens BOEVINK, Peter WEIJERMANS, Leonie uit de Nieuwersluisstraat, Ineke WUBBEN uit de Baambruggestraat, Nelleke KORENMAN, Linda (de LANGE?) van de Leyweg, Marcel de BRUIN uit de Polsbroekstraat (zijn ouders hadden een bloemenzaak in de Frederikstraat).

O.L. Vrouwe van Fatima, 1964