Oisterwijkse School Vereniging OSV

Spoorlaan in Oisterwijk, ( Toon op kaart )

142 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Oisterwijkse School Vereniging OSV, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Oisterwijkse School Vereniging OSV foto

Op Oisterwijkse School Vereniging OSV vind je 23 klassenfoto’s en 142 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

michieldecort (a) warme meel.

michieldecort (a) warme meel. com.Wat een geweldige reunie op 13-11-2004. Moeten we snel nog een keer doen. juffrouw greet natuurlijk en meneer Lo Jong met zijn zware tabak en meneer struik etc etc. Later meneer Klei nog een keer gezien (leuk) Ben benieuwd wie nog meer leuke herinneringen heeft. ken je me nog, mail me dan op michieldecort (a) h*tm*il . com

Oisterwijkse School Verenig..., 1978

Hele goede herinneringen aan de OSV.

Hele goede herinneringen aan de OSV. Jammer dat de school zelf nu weg is. Heel veel leuke dingen gedaan en heel veel geleerd. En ik kan nog steeds schaken, met dank aan Meester Koopman!

Oisterwijkse School Verenig..., 1966

De zeer kleine klas die ik zes jaar heb gehad (max 18 leerlingen) met weinig meisjes (max 6).

De zeer kleine klas die ik zes jaar heb gehad (max 18 leerlingen) met weinig meisjes (max 6). En die musical waar anderen het over hebben heette "Dokter Pompelmoes in groente en fruit" Pompelmoes (handelaar in groente en fruit) belandt zonder het te willen in de behandelkamer van dokter Monami en wordt prompt tot diens plaatsvervanger gebombardeerd. De echte plaatsvervanger, dokter Lammesien, staat met pech onderweg. Pompelmoes heeft voor alle patiënten een prima en gezond recept en iedereen is erg in zijn schik met de nieuwe dokter. Iedereen behalve dokter Lammesien. Met Gunther S. als Pompelmoes meen ik mij te herinneren. En Annetje D. als de nette dame die enorm op haar nummer wordt gezet door de 'dokter'.

Oisterwijkse School Verenig..., 1974

?