Oecumenische MEAO

Weesperstraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

17 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Oecumenische MEAO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Oecumenische MEAO foto

Op Oecumenische MEAO vind je 0 klassenfoto’s en 17 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke school, Directeur was toen dhr.

Leuke school, Directeur was toen dhr. Wils en Hans Nieuwekerk was toen leraar Duits. Met Hans de Graaf, Jilles Roozeboom,Peter van Leeuwen, Hans Polderman chris Linders en Ger Schepers heb ik leuke tijden door gemaakt.

Oecumenische MEAO, 1971

Een leuke school, leuke herrinneringen, Hans van Nieuwkerk was er toen directeur, het was in de tijd dat je de leraren bij de voornaam kon noemen.

Een leuke school, leuke herrinneringen, Hans van Nieuwkerk was er toen directeur, het was in de tijd dat je de leraren bij de voornaam kon noemen. In mijn tijd waren er twee lokaties, de weesperstraat en ik dacht de Tinaarlostraat. De Weesperstraat was het oude gebouw om het zo maar te zeggen maar wel sfeervol. Ging vanuit Rijswijk altijd met de fiets, was wel een eind maar toen deed je het gewoon.

Oecumenische MEAO, 1977

Dhr Wils was directeur en Hans van Nieuwkerk leraar duits.

Dhr Wils was directeur en Hans van Nieuwkerk leraar duits. Leuke school waar ik met plezier op terug kijk. Weet nog dat we de finale in het ADO stadion speelden en natuurlijk wonnen.

Oecumenische MEAO, 1970

?