Oecumenische Meander

Winterdijkstraat 10 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

16 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Oecumenische Meander, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Oecumenische Meander foto

Op Oecumenische Meander vind je 13 klassenfoto’s en 16 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meester HenkJan Bongers, Meester Niek van der Heiden, Juf Jacqueline(haar achternaam ben ik helaas vergeten) Juf Laura Zwaan De directeur Meester de Vlas.

Meester HenkJan Bongers, Meester Niek van der Heiden, Juf Jacqueline(haar achternaam ben ik helaas vergeten) Juf Laura Zwaan De directeur Meester de Vlas. Die had in zijn kantoortje allemaal fotos hangen van alle leerlingen. Ik zat er op school toen die nog in de roerstraat was

Oecumenische Meander, 1986

Nog in het oude gebouw in de Roerstraat.

Nog in het oude gebouw in de Roerstraat. Vanaf januari 1990. Ik heb oa bij Meester Nick,Martin en Juf JaQaline gezeten. Ik heb heb ook les gehad van Juf Laura,van haar man Hans Zwaan heb ik op de Atlant weer les gehad. Ik had eigelijk niet echt vrienden,maar wel 2 of 3 klas genoten. Dennis Rooks,Rogier Zeegers en Rick Dööb. Ze zijn ook mee gegaan naar De Atlant. Op 16 Juli 1993 was mijn laaste Schooldag op De Meander en ik ben nooit terug gegaan. Huidige directrise is Marijke Kruse. Nick,Laura Zwaan en Henk Jan Bongers werken er niet meer. Jacqueline Wetter en Martin Kuijk nog wel.

Oecumenische Meander, 1990

de jongens.

de jongens

Oecumenische Meander, 1998

?