Oecumenische Jenaplanschool Molenwijk

Ronduutje 11 in Boxtel, ( Toon op kaart )

108 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Oecumenische Jenaplanschool Molenwijk, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 9
  • Schoolgenoten 108

Op Oecumenische Jenaplanschool Molenwijk vind je 9 klassenfoto’s en 108 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 88

Ik heb vooral goede herinneringen aan het buiten "ravotten"; voetballen, slagbal, knikkeren, elastieken!!, rugbyen, klimrekken en natuurlijk het bouwdorp en op kamp gaan.

Ik heb vooral goede herinneringen aan het buiten "ravotten"; voetballen, slagbal, knikkeren, elastieken!!, rugbyen, klimrekken en natuurlijk het bouwdorp en op kamp gaan. Ook vond ik de opvoeringen/vertellingen van Answerd en Peter geweldig. Ik zou er nu nog ademloos naar kunnen luisteren. In de bovenbouw was ik vooral bevriend met Matagne Heutink en Babs van Westenbrugge. In de onderbouw zat ik bij mijn naamgenootje juffrouw Marleen. Toen een van mijn vriendinnetjes Eefje Blankenvoorts, "helemaal" naar ik geloof Bloemendaal was verhuisd, zijn we met Marleen haar op gaan zoeken. Heel erg tof ( of vet zoals de jeugd van tegenwoordig dat noemt )

2002, Deleted

Ik zat onder andere in de klas met Teun Tonino , Bob v/d Braak,Mirjam Hexspoor,Boukje,Rolf van der Laan,Simone,Martijn Adelaars enz.

Ik zat onder andere in de klas met Teun Tonino , Bob v/d Braak,Mirjam Hexspoor,Boukje,Rolf van der Laan,Simone,Martijn Adelaars enz. Bob, teun en Martijn waren toen mijn maatjes! Ik woonde in kindertehuis "Het Zonneke". Juf. Marleen heeft mij de eerste 2 jaar onder haar hoede genomen omdat ik nogal aardig aanwezig was.

2002, Rogier

Trok veel op met Berend van de Winkel, Teun Tonino, Rolf van de Laan, Joris de Hoog, Simone, Louise, Jeanine etc.

Trok veel op met Berend van de Winkel, Teun Tonino, Rolf van de Laan, Joris de Hoog, Simone, Louise, Jeanine etc. en de lunchgroep uit Esch (Femke, Boukje, Margot, Sjoerd, Joris, Berend etc.). Mail: sjourd (a) wijdeveld . kom met een c

2003, Deleted
?