Oecumenische de Duif

Schouw 30 in Diemen, ( Toon op kaart )

46 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Oecumenische de Duif, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Oecumenische de Duif foto

Op Oecumenische de Duif vind je 0 klassenfoto’s en 46 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

een leuke school waar ik veel goede herinneringen aan heb.

een leuke school waar ik veel goede herinneringen aan heb. mijn beste vrienden waren Quinton, Jeremiah, Richard en ricardo ik heb met hun een leuke tijd beleefd moet nog lachen als ik daar aan terug denk. we hadden ook veel aardige leraren de leukste waren juf berber en juf jeannet. kortom ik vond het een hele leuke school

Oecumenische de Duif, 1994

mijn leukste herinnering was bij juf jeanette en juf coby mijn vrienden waren shanna kim donny joelle kimberley en richard ringo.

mijn leukste herinnering was bij juf jeanette en juf coby mijn vrienden waren shanna kim donny joelle kimberley en richard ringo

Oecumenische de Duif, 1968

hoi, Ik ben lisa en heb bij armande en bij krisa in de klasgezete ik kwam half groep 6 bij de duif eerste jaar had ik armande en daarna 2jaar krista super!!!!!!!!!!!.

hoi, Ik ben lisa en heb bij armande en bij krisa in de klasgezete ik kwam half groep 6 bij de duif eerste jaar had ik armande en daarna 2jaar krista super!!!!!!!!!!!

Oecumenische de Duif, 1997

?