o.b.s.Theo Thijssen

Sluisstraat 139 in Assen, ( Toon op kaart )

249 scholieren

Bekijk de volledige pagina van o.b.s.Theo Thijssen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

o.b.s.Theo Thijssen foto

Op o.b.s.Theo Thijssen vind je 32 klassenfoto’s en 249 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zie steeds meer bekende namen en daarmee komen de herinneringen ook meer boven.

Zie steeds meer bekende namen en daarmee komen de herinneringen ook meer boven. Ik herinner me: juf Oostra, meneer Bodenstaf, meneer Mailly en natuurlijk meneer Kievit. Ik geloof dat mevrouw Kievit af en toe ook wel eens les gaf. In de 4e klas kwam er een nieuwe leraar op school: Chris Rotgers. Volgens mij vonden de meeste meisjes dat wel heel leuk. Ik ging veel om met Anneke Veldkamp en Titia Heeres, zij woonden ook vlak bij mij in de buurt. Ik weet niet meer in welke klas, maar op een gegeven moment kwam ook een hele groep leerlingen van de Wilhelminaschool? bij ons op school. Ik herinner me: Ingrid Slotboom, Henriët de Lange, Jessica Rietsema en Greetje Eiten.

o.b.s.Theo Thijssen, 1970

Meneer Harmsma was hoofd van de school.

Meneer Harmsma was hoofd van de school. Juffen en meesters: juffrouw Larmoyeur, mw. Oostra, juffrouw Dussel, meneer Biemolt. Klasgenoten: Eva Verstoep, Herman Harmsma, Aart Fekkes.

o.b.s.Theo Thijssen, 1963

Heb les gehad van juf oostra, men.

Heb les gehad van juf oostra, men.bodenstaff, men. lok, men kieviet zijn vrouw las ons altijd voor een middag in de week , cathechesatie van meneer van dalum, men. chris rotgers

o.b.s.Theo Thijssen, 1969

?