OBS Zwaluwenschool

Zwaluwenstraat? in Almelo, ( Toon op kaart )

87 scholieren

Bekijk de volledige pagina van OBS Zwaluwenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

OBS Zwaluwenschool foto

Op OBS Zwaluwenschool vind je 12 klassenfoto’s en 87 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner me nog de korfbaltoernooien en Meneer Schulting.

Ik herinner me nog de korfbaltoernooien en Meneer Schulting. Natuurlijk de schoolreis naar Drenthe met Meneer Meijboom. Juf Veenstra en Juf Marijke. Het eennalaatste jaar het grote optreden in de schouwburg waar ik als BZNer moest playbakken met Paultje de Ruiter.

OBS Zwaluwenschool, 1972

Alle 6 jaar op deze leuke school gezeten.

Alle 6 jaar op deze leuke school gezeten. Herrinner me nog goed juf Veenstra (1e) en juf Huisman (3e), mr. Meyboom (4e en 5e) en mr. Schulting (6e). Deze laatste met z'n korfbalgekte, het schaatsen op het schoolplein in de winter (zelfs een keer schaatsend naar school omdat het heel hard gevroren had) en de voetbalwedstrijden in de pauze. Het schoolfeest in de schouwburg waar we als vijfdeklassers toppop deden (ik was Ad Visser en Herman Buis Krijn Tonninga) en de zesde klassers het toneelstuk: Koeken voor de koning. Leuke herrinneringen, ook aan Herman ter Stal, Paul(tje) Ruiter, Bert Snoek, Henriette ten Napel, Anita Schoemaker, Jaquieline Kamp, Riette(?) Scholten

OBS Zwaluwenschool, 1971

Ik heb veel leuke herrinderingen b.

Ik heb veel leuke herrinderingen b.v aan menneer van den Berg die had vaak van die aparte liedjes(sommige weet ik nog)en juf Veenstra van de eerste klas ik heb ook nog een klasse foto van de eerste klas.Mijn vriendinnen van toen zijn nog steeds mijn vriendinnen(Lies schapink,Karin Wild)ja dat waren leuke tijden.

OBS Zwaluwenschool, 1968

?