o.b.s. Soest locatie De Buut (o.bs. Overhees)

Willaertstraat 45 in Soest, ( Toon op kaart )

118 scholieren

Bekijk de volledige pagina van o.b.s. Soest locatie De Buut (o.bs. Overhees), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

o.b.s. Soest locatie De Buut (o.bs. Overhees) foto

Op o.b.s. Soest locatie De Buut (o.bs. Overhees) vind je 23 klassenfoto’s en 118 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijden gehad.

Leuke tijden gehad.Een grote klas met 22 jongens en 12 meiden. Werkweek in Nijverdal. Sportdagen, musical van groep 8, spelletjes dagen op het schoolplein, fietstochten en de BBQ in de achtertuin van de school. Hoi Lilian. Ik kon sinds vandaag pas zien dat je mij een mail heb gestuurd. Ik heb helaas geen schoolbank plus dus kan niks lezen. Ik weet niet of je msn heb maar de mijne ******************** Misschien is het leuk om op deze manier eens bij te kletsen. Alles van het mail adres is aan elkaar.

o.b.s. Soest locatie De Buu..., 1980

Erg leuke tijd gehad, veel herinneringen aan juf Henriette met Sjaloom Chaveriem (of zoiets), pingpongen, figuurzagen, penvrienden, over de heg in de tuin springen, schooltandarts en -dokter.

Erg leuke tijd gehad, veel herinneringen aan juf Henriette met Sjaloom Chaveriem (of zoiets), pingpongen, figuurzagen, penvrienden, over de heg in de tuin springen, schooltandarts en -dokter. Kan me ook de schoentjes nog herinneren als het Sinterklaas was.

o.b.s. Soest locatie De Buu..., 1975

Ha Wendy, Rob en Daisy, met mij is alles goed.

Ha Wendy, Rob en Daisy, met mij is alles goed. Hoe was dat leidje ook alweer? Jufrouw Greetje liet een scheetje op het witte tafelkleedje, meester Han schrok er van, en dan?Inderdaad hangen de gordijnen er nog steeds, loopt Han Soen ook nog steeds rond? Wat heb ik daar een ruzie mee gehad. De liefste juf was juf Ada! Op het schoolplein had je een hek tussen de pleinen van de obs en de wegwijzer, in dat hek zaten twee spijlen die uit elkaar gebogen waren, dan kon je stiekem (spannend!!) naar de andere kant. Kamp naar Texel, pannekoeken met zand, liedjes zingen met meester Gerard. Julia, julia, julia...

o.b.s. Soest locatie De Buu..., 1985

?