OBS Prof. Dr. G. v.d. Leeuwschool

Troelstralaan 61 in Utrecht, ( Toon op kaart )

162 scholieren

Bekijk de volledige pagina van OBS Prof. Dr. G. v.d. Leeuwschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

OBS Prof. Dr. G. v.d. Leeuwschool foto

Op OBS Prof. Dr. G. v.d. Leeuwschool vind je 49 klassenfoto’s en 162 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leerlingen: Rene Buitenhuis, Alfons, hans de Kruiff.

Leerlingen: Rene Buitenhuis, Alfons, hans de Kruiff. Buiten de heer van Arkel en Nannekan kan me zo geen namen herinneren. Wel herinner ik me "Poot" de snoep(kruideniers)winkel aan de overkant van de school. Misschien kan iemand me op weg helpen.

OBS Prof. Dr. G. v.d. Leeuw..., 1969

Samen met mijn zus en broer hebben we deze lagere school doorlopen.

Samen met mijn zus en broer hebben we deze lagere school doorlopen. Als Chris van Pommeren, hebben ik leuke herrineringen aan zowel leerlingen als leraren.denkende aan Gert van de Kuyl, Arie Rampen en noem maar op

OBS Prof. Dr. G. v.d. Leeuw..., 1958

Hallo oude klasgenootjes lijkt me heel leuk als we misschien een keer een reunie konden organiseren nu er steeds meer van onze klas op de site staan.

Hallo oude klasgenootjes lijkt me heel leuk als we misschien een keer een reunie konden organiseren nu er steeds meer van onze klas op de site staan.marcel

OBS Prof. Dr. G. v.d. Leeuw..., 1971

?