obs. Parkschool

Koningin Julianalaan in Voorschoten, ( Toon op kaart )

251 scholieren

Bekijk de volledige pagina van obs. Parkschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

obs. Parkschool foto

Op obs. Parkschool vind je 43 klassenfoto’s en 251 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb hele goeie herinneringen aan deze school, al werd die snel gesloten.

Ik heb hele goeie herinneringen aan deze school, al werd die snel gesloten. O.a. aan James, de engelse jongen die altijd als een vliegtuig over het schoolplein zweefde (als Jeroen Brouwers in Bezonken Rood). Bij het hek in de poort stonden altijd de 'grote jongens' terwijl ik met wandelende takken op mijn schouders op de betonnen banken onder boom zat... Mevrouw Laman trouwde inderdaad in het paars. En mevrouw Uileman deed op een een of andere manier haar naam eer aan... Expedities naar een klein eilandje in het water in het park kan ik me ook nog herinneren.

obs. Parkschool, 1982

Het schoolplein met die nare betonnen bankjes waar Jeroen Niersman met zijn neus op terecht kwam, mevrouw Laman die in het paars trouwde, mevrouw Uileman die gek op countrymuziek was.

Het schoolplein met die nare betonnen bankjes waar Jeroen Niersman met zijn neus op terecht kwam, mevrouw Laman die in het paars trouwde, mevrouw Uileman die gek op countrymuziek was. En zou meneer Kooij nog steeds zo graag naar de Bahama´s willen met de Dolly Dots?

obs. Parkschool, 1981

Mijn favoriete leraar is toch wel met afstand meneer Weeda geweest.

Mijn favoriete leraar is toch wel met afstand meneer Weeda geweest. Iets minder goed bevielen mevrouw Korpershoek en de heer Ringma

obs. Parkschool, 1970

?