Ontdek PLUS

obs midsland

midsland in Terschelling Midsland, ( Toon op kaart )

18 scholieren

Bekijk de volledige pagina van obs midsland, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

obs midsland foto

Op obs midsland vind je 0 klassenfoto’s en 18 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Irma Zeijlemaker :).

Irma Zeijlemaker :)

obs midsland, 1968

Hele fijne herinneringen aan deze kleine school.

Hele fijne herinneringen aan deze kleine school. Dierendag vieren met kleinvee op het plein en huisdieren mee in de klas. Biologieles in de praktijk als een koe in het weiland tegenover de school moest kalven.

obs midsland, 1967

leuke schooltijd gehad.

leuke schooltijd gehad.toen ik in de eerste klas kwam,begon juf bartie net les te geven.dus juffrouw donia heb ik niet meer gehad.1ste en 2de klas ;juf bartie.3de klas ;meester meeuwes.4de klas;meester boomstra.5de en 6de klas meester bakker.in de tweede klas kwam ilse ellmer bij ons in de klas.in de 5de klas kwam hieke heslinga erbij.ik weet nog dat we zingen van meester boomstra hadden.dat vond ik altijd heel leuk,tot in de 5de klas,toen heeft keimpe tuil het schijnbaar zo bont gemaakt,dat we geen zangles meer kregen.reina buren en tjaard spiering waren de besten van de klas.ik ben nooit blijven zitten,maar moest veel moeite doen om over te gaan.zo moest ik thuis geregeld een rekentaak maken ,om niet te ver achter te raken.deze namen weet ik nog;reina buren,marijke pluim,yvonne dijkstra,marion pieperiet,ilse ellmer,hieke heslinga,tjaard spiering,jort haan,sipke bakker,wyb mier,hans buren,keimpe tuil. ik was altijd een rustig en stil kind,hield me altijd op de achtergrond,wel mooie herinneringen aan die tijd.

obs midsland, 1965