OBS Julianaschool

Groen van Prinstererlaan in Assen, ( Toon op kaart )

181 scholieren

Bekijk de volledige pagina van OBS Julianaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

OBS Julianaschool foto

Op OBS Julianaschool vind je 28 klassenfoto’s en 181 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner me knis nog heel goed.

Ik herinner me knis nog heel goed. En juf Duit, wat vond ik dat een schat. Juf Vruggink was niet mijn favoriet. Ik weet nog hoe we bij knissie met vloeipapier propjes zaten te schieten op het plafond. En gym van Laferte oftewel laffe thee. Erg leuk met zijn liedjes tijdens de gym. En kattebak met (ik ben zijn naam vergeten) hij rook altijd zo lekker naar pijptabak en kon zo goed vertellen.

OBS Julianaschool, 1961

[nu: inform-it.

[nu: inform-it.org] "Kale Knis", de hoofdmeester (Wenting) in de 6e klas. Eruit gestuurd worden, op de gang staan en dan knikkeren met je jongere zusje dat twee klassen lager ook op de gang was gezet. De gymlessen van Laferte, die z'n carriere als commando had gemist, en beter in het Vreemdelingenlegioen had kunnen dienen. Landje pik, met een zakmes in de leemgrond. Pas op voor dat mes: het koste Herman een oog... (mijn mailadres: j.van.bon inform-it.org met puntjes en zo ertussen)

OBS Julianaschool, 1959

Jufrouw Sikkema kreeg je handvaardigheid van Juf Helenius was heel lief en werd opgevolgd door juf Krekt(had allemaal puiten in het gezicht) zij was niet aardig.

Jufrouw Sikkema kreeg je handvaardigheid van Juf Helenius was heel lief en werd opgevolgd door juf Krekt(had allemaal puiten in het gezicht) zij was niet aardig

OBS Julianaschool, 1966

?