O.B.S. De Where

Zonnelaan in Purmerend, ( Toon op kaart )

105 scholieren

Bekijk de volledige pagina van O.B.S. De Where, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

O.B.S. De Where foto

Op O.B.S. De Where vind je 18 klassenfoto’s en 105 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb goede herinneringen aan Meester Gerard, die me altijd veel pushte zeker ook omdat ik een luie scholier was, maarja hij kende me natuurlijk ook door en door omdat hij mij 4(?) jaar les heeft gegeven.

Ik heb goede herinneringen aan Meester Gerard, die me altijd veel pushte zeker ook omdat ik een luie scholier was, maarja hij kende me natuurlijk ook door en door omdat hij mij 4(?) jaar les heeft gegeven. verder hadden we een kleine klas, die altijd met een andere klas werd gefuseerd. Ik kwam er trouwens net pas achter dat de where niet meer bestaat :'( hij is al 2 keer gefuseerd... rare gewaarwording. tja wat moet ik verder zeggen, ik heb nog steeds contact met Munesh, hij woont vlakbij en verder zie ik ook heel vaak guideon groosmuller, die zit bij mij op fitness. ps. wanneer komt er een reunietje? zou me erg leuk lijken!

O.B.S. De Where, 1988

Het schoolplein was lekker groot en er stonden toen nog van die indianenhuisjes en houten cirkels waaar we 'paardje'in speelden.

Het schoolplein was lekker groot en er stonden toen nog van die indianenhuisjes en houten cirkels waaar we 'paardje'in speelden. ik zat in de klas bij oa, Femke Verhagen, Ursula schram, Esther roozendaal, Pascale Nukoop, Jeroen Kuperus, Peter Heimering, Maurice Basilio, Nocole Walgering, Maureen Fidder, Marcel Vaags, Laura Hart, Danielle Delgman en zo kan ik nog even doorgaan. Ik heb niet vanaf het begin op deze school gezeten maar ik heb er wel leuke herinnneringen aan. Vooral in de klas bij meester Bakker was het erg leuk, wat kon die man vertellen zeg! en in het laatste jaar kwamen er een heel stel leerlingen bij van de Saturnusschool, de klas werd toen wel erg vol! Meester Wallien was ook erg aardig, gewoon een leuke tijd gehad!

O.B.S. De Where, 1980

Op de whereschool vooral les gehad van "meester" gerard.

Op de whereschool vooral les gehad van "meester" gerard. Ik kan me de muziek-volks-dans-lessen van juffrouw Kummel nog goed herinneren. Dat was gewoon pure kindermishandeling ;-). Het ergste was nog dat je dan samen met een jongen moest dansen ook! Gym was toch wel 1 van mijn favoriete vakken, kon ik lekker een beetje klimmen en salto's maken, heerlijk. Op schoolreisje naar Groet en Wijk aan Zee en allemaal op de fiets, ja dat was me een tochtje wel ;-). Snachts nog van die spellen in de duinen gedaan, helemaal geweldig was dat. Verder waren er erg veel onderlinge ruzietjes tussen de meiden wat nergens over ging en achteraf heel jammer is geweest. Ik zie eigenlijk niemand meer van de basisschool....

O.B.S. De Where, 1987

?