Obs de Werf

Kielerbocht 1 in Veendam, ( Toon op kaart )

215 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Obs de Werf, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Obs de Werf foto

Op Obs de Werf vind je 22 klassenfoto’s en 215 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De school was net nieuw en we mochten met zijn allen een naam voor de school bedenken.

De school was net nieuw en we mochten met zijn allen een naam voor de school bedenken. Dat werd dus De Werf. Ik kwam in de vierde klas op die school en halverwege de 5e ging ik weer verhuizen. De heer Buseman(?) was de leraar van de 5e klas. Mijn klasgenootjes waren o.a. Marianne de Mik, Nanne, Bart Snoek Henkemans.

Obs de Werf, 1969

Namen die ik nog weet, Anja Meijer, Manuela.

Namen die ik nog weet, Anja Meijer, Manuela..., Peter van der Vlag, Michiel Smit, John..., Sandra Wever ik veel namen vergeten merk ik...

Obs de Werf, 1983

vond het wel leuk op school.

vond het wel leuk op school. veel herinneringen heb ik er niet aan ,ik heb er ook maar een jaartje op gezeten. (alleen de zesde klas) het leuke is , dat jaren later mijn kinderen ook op deze school kwamen . alleen hebben zij er ook niet lang op gezeten want toen gingen we verhuizen naar de andere kant van groningen .ik heb vorig jaar nog geprobeerd om een reunie te houden maar doordat ik er maar 1 jaar op heb gezeten ,ben ik veel namen vergeten en dus maar gestopt .maar wie weet probeer ik het later nog eens weer !groetjes en wie weet tot ziens.!!!!!

Obs de Werf, 1981

?