OBS De Saffier

Zichthof 11 in Purmerend, ( Toon op kaart )

88 scholieren

Bekijk de volledige pagina van OBS De Saffier, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

OBS De Saffier foto

Op OBS De Saffier vind je 25 klassenfoto’s en 88 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juf Tanja en juf annemarie.

Juf Tanja en juf annemarie......de 2 liefste juffen van de school!

OBS De Saffier, 1985

Ik kan mij juf Miriloe, juf Tanja, juf Anne-Marie, meester Theo en meester Johan herinneren.

Ik kan mij juf Miriloe, juf Tanja, juf Anne-Marie, meester Theo en meester Johan herinneren. De weektaak die op het bord geschreven stond en die je voor vrijdag af moest hebben. Het kamp in de 6e klas naar Vlieland en natuurlijk de eindmusical.

OBS De Saffier, 1983

Juf Toni was echt een toppertje, veel plezier daar gehad, als je jarig was mocht je op de hoge stoel zitten en werd er voor je gezongen.

Juf Toni was echt een toppertje, veel plezier daar gehad, als je jarig was mocht je op de hoge stoel zitten en werd er voor je gezongen. Alleen juf Laura die heeft mijn zelfvertrouwen behoorlijk beschadigd. En daar heb ik nu 14 jaar laten nog steeds last van. U wordt bedankt! Verder ik me zeker rogier herinneren. Die zie ik nu af en toe nog voorbij schuiven en natuurlijk jeroen de jongen waar ik voor het eerst heel stiekem in het luisterhoekje mee heb gezoend. We waren allebei 5 jaar.

OBS De Saffier, 1987

?