O.B.S. de Lijsterbes

Ruivenstraat 39 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

135 scholieren

Bekijk de volledige pagina van O.B.S. de Lijsterbes, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

O.B.S. de Lijsterbes foto

Op O.B.S. de Lijsterbes vind je 35 klassenfoto’s en 135 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

snoep kopen bij vinkie, spelen op het pleintje.

snoep kopen bij vinkie, spelen op het pleintje. Hoofdmeester Klaas Slegt? Namen die ik nog weet: fernando voeten, dorothe hasselbaink, petra ..., de dochter van de concierge esther?, carlo snel, cora....

O.B.S. de Lijsterbes, 1975

Gezellige school,leuke leerkrachten.

Gezellige school,leuke leerkrachten. Voor mijn gevoel was hij megagroot,maar toen in na jaren er binnenkwam om te stemmen,viel ook dat wel mee. Ik heb het er erg leuk gehad.Ik woonde het dichtstbij van alle leerlingen,naast Vinkie ,boven de schoolpoort,jah dat dikkertje met die Spaanse vader. Welke leerkrachten ik me nog kan herinneren? Pfff moeilijk hoor,we hadden een juffrouw Ria,Meester van Dijk,Meester Ruud,Hoofd van de school Klaas Slecht,concierge Mijnheer Jansen,en Meester de Vrede. Tijd geleden al. Klasgenoten die ik me herinner, Mientje Zahoer,Anneke Huisman,Marcel den Herder,Ramon de Borst,Arnold,Martin Rovers,Edwin van Deurzen,Jerrel Rozenblad,Jolie Hasselbank,Patricia v/d Enden.Monique de Zwaan,Monique Renier Er zullen er vast meer zijn,maar ik weet ze zo snel niet meer.

O.B.S. de Lijsterbes, 1975

Even diep graven maar meester Slegt en meester Kramer.

Even diep graven maar meester Slegt en meester Kramer. Vooral meester Kramer gaf echt heel erg leuk en gevarieerd les zelfs met zingen!!

O.B.S. de Lijsterbes, 1968

?