OBS Beatrix-school

Middenweg 2 4 in Steenwijk, ( Toon op kaart )

246 scholieren

Bekijk de volledige pagina van OBS Beatrix-school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

OBS Beatrix-school foto

Op OBS Beatrix-school vind je 34 klassenfoto’s en 246 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Dat was wel een overgang om in de 5e ineens te verhuizen van een dorp van een paar honderd inwoners (Lepelstraat) naar grote stad Steenwijk (20000 inwoners).

Dat was wel een overgang om in de 5e ineens te verhuizen van een dorp van een paar honderd inwoners (Lepelstraat) naar grote stad Steenwijk (20000 inwoners). Heb vooral leuke herinneringen aan buitenschoolse activiteiten zoals schoolvoetbal (of was het nu het GemPo toernooi) met in ons team o.a. Esther, Carla (Keereweer), Constance en Penny. Zat in de 6e naast Marcel Wolfkamp die ik nu nog wel eens tegenkom op verjaardagen bij m'n zusje Yvonne die weer bevriend was met zijn zusje.

OBS Beatrix-school, 1978

Meneer Kiers natuurlijk.

Meneer Kiers natuurlijk. Ik kwam in de 4e klas op school.Die was toen net geopend. We zaten met klas 4, 5 en 6 bijelkaar. Dus drie jaar achter elkaar meester Kiers gehad. Theo de Bruin, Karen Heij, Anneke Wieringa, Walter?, Susanne? Bob? toch eens de foto's erbij zoeken!

OBS Beatrix-school, 1974

Ik ging toen om met Rene Spin en er was toen iemand die door een deur is gevlogen die voor mij liep.

Ik ging toen om met Rene Spin en er was toen iemand die door een deur is gevlogen die voor mij liep. Echt recht door al het glas... Ik ben van 1989 tot 1992 op wat andere scholen door nederland geweest maar ik kwam dus in 1992 weer terug in Steenwijk. Ik heb het nog het Rollertje geleid. Was een rolschaats club (met clubblad!). Meeste mensen ken ik van die tijd nog wel... Ik had met Sanne in groep8.

OBS Beatrix-school, 1986

?