OBS

H.G van der Veenstraat 5 in Driesum, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van OBS, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

OBS foto

Op OBS vind je 0 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een geweldige tijd gehad op deze school en ik kan me nog goed herinneren dat het zelfs een 1 mans school is geweest met aan het hoofd meester Bolt, maar natuurlijk zijn er daar in de loop der jaren meerdere leerkrachten geweest zoals een Juf Hoekstra en e

Een geweldige tijd gehad op deze school en ik kan me nog goed herinneren dat het zelfs een 1 mans school is geweest met aan het hoofd meester Bolt, maar natuurlijk zijn er daar in de loop der jaren meerdere leerkrachten geweest zoals een Juf Hoekstra en een meester Bekkema en de handwerklessen van Juf Bolt, later Meester Bijlsma en zijn vrouw. Omdat we een kleine school waren konden we veel leuke dingen doen zoals elk jaar de floralia, met z'n allen op de fiets naar het bos om herfstbladeren, kastanjes e.d. te zoeken en daar werden later dan herfstbakjes van gemaakt. De schoolreisjes naar Ameland en Bakkeveen, in een kampeerboerderij slapen en dan natuurlijk de bonte avond met gekke verkleedpartijen enz. Gewoon een supertijd maar ik nog wel eens met plezier aan terug denk.

OBS, 1970

Ik weet niet zeker of het deze school was de straatnamen zijn veranderd Met Alie Kobus zat ik op school en ik woonde in het boswachtershuis.

Ik weet niet zeker of het deze school was de straatnamen zijn veranderd Met Alie Kobus zat ik op school en ik woonde in het boswachtershuis. Een van mijn meesters was m Bierman

OBS, 1941

Ik had lange vlechten en daar zaten ze heel vaak aan te trekken we gingen vaak spelen in het driesumerbos.

Ik had lange vlechten en daar zaten ze heel vaak aan te trekken we gingen vaak spelen in het driesumerbos

OBS, 1941

?