O.B de Feniksschool

joachim kleinzorgstraat in Zaandam, ( Toon op kaart )

54 scholieren

Bekijk de volledige pagina van O.B de Feniksschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

O.B de Feniksschool foto

Op O.B de Feniksschool vind je 22 klassenfoto’s en 54 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

niet echt favoriete herinneringen maar heb er wel een leuke tijd gehad.

niet echt favoriete herinneringen maar heb er wel een leuke tijd gehad.

O.B de Feniksschool, 1959

Carla, heb geen schoolbank abo .

Carla, heb geen schoolbank abo ... plz ff mijn naam invullen bij google ... Tot oktober 1965 zat ik op deze school, ik zou in 1967 van school gegaan zijn. In 1965 verhuisd, ik zat in de vijfde van de Feniksschool. Van een leraar (heette die Vlekker?) waar creativiteit voorop stond naar een achterlijke school in de provincie waar een dagje vrij (Willem Alexander) betekende: extra huiswerk sommen en taal. Ik zat bij juf Lindenhovius (heel streng en stug en die kwam uit Amsterdam), juf Vegter (was al wat leuker) en toen bij meester Vlekker(???), hele leuke lessen). Ik heb nog ergens een klassefoto maar bijna geen namen meer. Ties Boersma, Peter Muusse, Jan Reek en Jan Ofman (?), Linda Jongenelen, Betty Slob.

O.B de Feniksschool, 1961

In de eerste twee klassen juf de Lange.

In de eerste twee klassen juf de Lange. Dit klikte niet echt. Daarna juf Vegter. Dit klikte beter en kwam mijn schoolprestaties ten goede. Vervolgens twee jaar meester van de Vlekkert, die tot zijn huwelijk een leuke meester was. In het laatste jaar meester Verveen. Een prettige, beetje strenge leerkracht, maar wel een man aan wie je veel had.

O.B de Feniksschool, 1960

?