Nyensleek

Hoofdweg 136 in Nijensleek, ( Toon op kaart )

22 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nyensleek, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nyensleek foto

Op Nyensleek vind je 2 klassenfoto’s en 22 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb alleen de eerste klas in Nijensleek op school gezeten.

Ik heb alleen de eerste klas in Nijensleek op school gezeten. Ik denk dat dat deze school is geweest. Ik weet nog goed dat er drie klassen in 1 lokaal zaten en dat we op de fiets naar gym gingen.

Nyensleek, 1976

t/m klas 5; 3 groepen in 1 lokaal, met de fiets naar gymnastiek.

t/m klas 5; 3 groepen in 1 lokaal, met de fiets naar gymnastiek. In groep 5 werd het opeens groep 7. Klas van 7 personen, waarvan slechts twee meiden, Christel van der Vegt en ik. Verder zaten bij mij in de klas; Richard, Johnny, Albert, Allart en Gerben Joutsma. Ook heb ik leuke herinneringan aan de musicals; Fancy Fair en Een Speeltuin. Van de docenten herinner ik mij juffrouw Reinders, Directeur en meester De heer Slichtenhorst en Douwe...(?) Leuke school; waar veel werd ondernomen: zang,dans, bewegen, avondvierdaagse en themaweken zoals Het Ziekenhuis ed.en natuurlijk De rommelmarkt aan het einde van het jaar niet te vergeten. Van de andere klassen herinner ik me nog: Marion en Marjon, Marieke, Aleida, Gerjanne, Gert-Jan, Maud Tadema.

Nyensleek, 1978

Ik weet nog dat meester Renger altijd films{8mm} maakte op de schoolreisjes, graag zou ik deze films willen lenen om ze over te zetten op dvd.

Ik weet nog dat meester Renger altijd films{8mm} maakte op de schoolreisjes, graag zou ik deze films willen lenen om ze over te zetten op dvd

Nyensleek, 1961

?