Nutsschool de Meent

Anemonelaan 2 in Waalre, ( Toon op kaart )

241 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nutsschool de Meent, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Nutsschool de Meent foto

Op Nutsschool de Meent vind je 40 klassenfoto’s en 241 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Sneeuwballengevechten met de Bonkelaar, leraren Frank, Gerard Bosman, Jos Bennis, Antje, knikkeren rond het bijgebouw (waar knikkers ook onder verdwenen), 6e klas kamp naar Giethoor: compleet verregend in de tent.

Sneeuwballengevechten met de Bonkelaar, leraren Frank, Gerard Bosman, Jos Bennis, Antje, knikkeren rond het bijgebouw (waar knikkers ook onder verdwenen), 6e klas kamp naar Giethoor: compleet verregend in de tent...

Nutsschool de Meent, 1982

Ik kwam in het midden van de 4e klas op school.

Ik kwam in het midden van de 4e klas op school. We kwamen uit Argentinië. Ik herinner mij vooral meester Kölner in de zesde klas. En het schoolkamp in Giethoorn natuurlijk, achter het boothuis; varen naar bikini-eiland, slapen in 'samen één". Dirk Bosch, Fieke Engelbert, Luckje Terhell....

Nutsschool de Meent, 1970

Nog in het oude gebouw aan de Irenelaan.

Nog in het oude gebouw aan de Irenelaan. Mabelis was schoolhoofd. Mijn beste vrienden waren Peter van der Ham, Eelco Reyenga en Pim Tops. Leuke leraren: van Berkel met zijn langlopend verhaal over "onze twee vrienden" en een lieve juf (naam begint met een H)in klas 3 (?) die de meisjes altijd "meis" noemde, wat ik toen heel raar vond.

Nutsschool de Meent, 1957

?