Nutsschool

Akerstraat Noord Hoensbroek/Treebeek in Hoensbroek, ( Toon op kaart )

226 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nutsschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nutsschool foto

Op Nutsschool vind je 56 klassenfoto’s en 226 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Goede herinneringen aan juffrouw Doorenbos (1e of 2e klas) en meneer Manacker (die met onze klas mee "over ging" van de vijfde naar de zesde).

Goede herinneringen aan juffrouw Doorenbos (1e of 2e klas) en meneer Manacker (die met onze klas mee "over ging" van de vijfde naar de zesde). Namen van klasgenoten die ik mij nog kan herinneren waren Koert Beishuizen (waar ik heel graag nog eens van zou willen horen), Riekie van Venrooy (die met elk schoolreisje van de klas een ongeluk had; bij een bezoek aan een dierentuin werd ze door een aap in haar vinger gebeten en bij een reisje naar de forellenkwekerij in Gulpen viel zij in een vijver. Schoen op de bodem. 's Avonds kwam ze op n schoen uit de bus gehinkeld), Beppie Nieuwendijk, Johnny. Ik zou heel graag willen weten hoe het nu gaat met die klasgenoten. Ikzelf woon al 33 jaar in Zaandam, Noord-Holland.

Nutsschool, 1962

leraren die ik nog ken john van de manakker van oosten de vrie.

leraren die ik nog ken john van de manakker van oosten de vrie

Nutsschool, 1966

Meester Kok en meester Maris beide hoofd van deze school o.

Meester Kok en meester Maris beide hoofd van deze school o.a A&B kant namen die ik nog goed herrinner van klasgenoten Jan Rekers-Theo v.de Pitte Berta wierda-Janny de Wit-Dinie Spanjaard-Leeraar van Amerongen- en dan de muziekleeraar tijdens de muziekles als je niet oplette dan kreeg je een tik met de vioolstok op je hersens menig een zal dat wel als muziek in de oren klinken

Nutsschool, 1948

?