Nutskweekschool

Parklaan in Eindhoven, ( Toon op kaart )

118 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nutskweekschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nutskweekschool foto

Op Nutskweekschool vind je 1 klassenfoto’s en 118 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De school stond toen nog aan de Julianastraat in Eindhoven.

De school stond toen nog aan de Julianastraat in Eindhoven. Herinner me nog goed de gymlessen van hr Carol en directeur Schmidt Ook cafe het zwaantje was bij ons in die tijd populair.

Nutskweekschool, 1967

Als vooropleiding heb ik de Nuts-Havo gedaan.

Als vooropleiding heb ik de Nuts-Havo gedaan. We zaten nog op het Wilhelminaplein, waar je tijdens de vele tussenuren gezellig bij Astor kon 'schuilen'. Het gezellige houten barak, achter de school,waar handvaardigheid door Jan van Daal werd gegeven, staat me nog goed bij. De gymlessen van die bejaarde meneer Stol, die ons liet draven door het professorisch gymlokaal door met een stok op de verwarming te slaan. Tevens de Duitse lessen van 'Frau' Maijer. Uit de Duitse verhalenbundel lazen we bijv. over Die Verwandlung, das dicke Kind. Zaterdagmorgen samen met Marco Meijer uit Valkenswaard voor straf terugkomen wegens spijbelen....!Tjonge wat een herinneringen! Waar zijn mijn klasgenoten Agnes Staals, Hans van Steenhuizen, Jos Roothans en Bernard Westerman uit de Havo-tijd toch gebleven?

Nutskweekschool, 1972

Een fantastische tijd! Veel bezig geweest met de leerlingen/studentenvereniging PANKS en ook nog wat geleerd over onderwijs.

Een fantastische tijd! Veel bezig geweest met de leerlingen/studentenvereniging PANKS en ook nog wat geleerd over onderwijs. Ben nog steeds getrouwd met een oud-klasgenoot, Margy Minderman.

Nutskweekschool, 1967

?