Nutsbasisschool Voorschoten

Elstlaan 6

173 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Nutsbasisschool Voorschoten, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 8
  • Schoolgenoten 173

Op Nutsbasisschool Voorschoten vind je 8 klassenfoto’s en 173 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 82

Ik heb een half jaar op deze s...

Ik heb een half jaar op deze school gezeten. Ik kwam midden in het jaar in de eerste klas, vanuit de tweede kleuterklas. Ik geloof dat het concept 'in je bankje blijven zitten' me de rest van het jaar vreemd is gebleven. Heb weinig herinneringen aan deze school, behalve dat we konden schaatsen op de vijver achter toen die bevroren was! Helaas El, een levendige herinnering aan jou in die tijd heb ik ook niet. Ninette, jij staat wel op een van mijn foto's!

2002, Stefanie

Namen die ik mij herinner: Jan...

Namen die ik mij herinner: Jan van Biemen, Dick Voogd, Leendert Verhoeven, Hanneke Borlefs, Jan Murk Schoen, Bram Doedijns, Dhr. Grr. Blok, Henriette van Reek.

2002, Chris

Celine, Barbara, Maartje, Lorr...

Celine, Barbara, Maartje, Lorraine, Olaf, Pim, Jorrit, Leonie, Maarten, Bart, Sabine, Valerie, Danielle, Dennis, Yfke, Koen, Cleo, Catelijne, Mevr. Roukema, Juf. V/derVoo, Van der Hoven, de Graaf, juf Karin... Ongelooflijk hoeveel namen me weer te binnen schieten!

2002, Deleted
?