Nutsbasisschool Floralaan

Floralaan West 264 in Eindhoven, ( Toon op kaart )

416 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nutsbasisschool Floralaan, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nutsbasisschool Floralaan foto

Op Nutsbasisschool Floralaan vind je 73 klassenfoto’s en 416 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kwam daar in de 5e klas.

Ik kwam daar in de 5e klas. Abba won het songfestival. Mijn ouders waren net gescheiden. Ik 'liep' even met Leon, voetjevrijen onder de tafel bleek heel leuk te zijn. Verder is het nooit gekomen. Monica noemde me een 'hoer' ,ik was zwaar beledigd, later werden we vriendinnen. In de 6e klas was ik bevriend met Anne, en 'op' Pieter Huybrechts. Zijn broertje Walter was 'op' mijn zusje Anouk en zij 'op' hem, maar Pieter wilde niets van me weten, of vond het zowiezo allemaal te eng. Corian(der?) had altijd van die leuke vlechtjes. Mijn vader haalde ons vaak op van school met de grote witte bus en laadde daar dan de hele klas in om zigzaggend rondjes te rijden waarna iedereen misselijk en gierend van de lag weer uit die bus rolde.

Nutsbasisschool Floralaan, 1977

Wie het eerste klaar was met rekenen mocht een pakje Caballero sigaretten voor meneer Pol kopen bij de sigarenboer op de hoek van de Floralaan.

Wie het eerste klaar was met rekenen mocht een pakje Caballero sigaretten voor meneer Pol kopen bij de sigarenboer op de hoek van de Floralaan. Zo ook aan mijn eigen eerste (en vrijwel laatste) pakje gekomen. Ooit nog een reunie in Animali georganiseerd met Marjo Pompen en Roswietje Kort. Vriendjes: Joop van Rooyen, Ees de Jonge, Michiel Athmer, Michiel van Meurs, Rob Cival... Overlopertje spelen op het schoolplein, knikkeren, schoolreisjes... Nu ben ik architect, heb een bureau in Spanje, ben getrouwd en heb 2 kinderen.

Nutsbasisschool Floralaan, 1967

Ik trok veel op met René Claessen en Paul Weehuizen.

Ik trok veel op met René Claessen en Paul Weehuizen. Meneer Pol hebben we volgens mij de laatste 2 jaar als onderwijzer gehad.

Nutsbasisschool Floralaan, 1965

?