Nutsbasisschool

Rijnesteinstraat 1 in Breda, ( Toon op kaart )

32 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nutsbasisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nutsbasisschool foto

Op Nutsbasisschool vind je 2 klassenfoto’s en 32 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Overlopertje in de pauze, slagbal op het schoolplein, het was 'aan' met Natasja Evers, kiezertje spelen.

Overlopertje in de pauze, slagbal op het schoolplein, het was 'aan' met Natasja Evers, kiezertje spelen. De schoolbel na de pauze, mijn zusje 2 klassen hoger, asbakken kleien en figuurzagen bij handenarbeid, sexuele voorlichting in hetzelfde lokaal. En de reunie 10 jaar later: geweldig!

Nutsbasisschool, 1975

Les van de heer Van de Broek.

Les van de heer Van de Broek. !e klas bij mevrouw Kuipers,waar we na schooltijd nogal eens gingen memory spelen. Knikkeren aan de zijkant van de school.

Nutsbasisschool, 1973

ik kwam door een verhuizing op deze school, en ik herinner me de kleine combinatie klassen en de gezelligheid, ondanks dat het er toch ook wel een streng aan toe kon gaan.

ik kwam door een verhuizing op deze school, en ik herinner me de kleine combinatie klassen en de gezelligheid, ondanks dat het er toch ook wel een streng aan toe kon gaan. dhr van beers kan ik me nog goed herinneren!ik heb hier een leuke tijd gehad.

Nutsbasisschool, 1981

?