Nutsbasisschool

Tafelbergplein in Eindhoven, ( Toon op kaart )

121 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nutsbasisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Nutsbasisschool foto

Op Nutsbasisschool vind je 36 klassenfoto’s en 121 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hr van Veen (4e klas), juf.

Hr van Veen (4e klas), juf. Pauw (5e klas) en hr Corporaal (6e klas tevens hoofd van de school).

Nutsbasisschool, 1954

De leraren die ik me nog kan herinneren zijn: Juf Truus, meester Ton die vertelde altijd aan het eind van de dag een verhaal,meester remco remmers, dirk die was heel streng.

De leraren die ik me nog kan herinneren zijn: Juf Truus, meester Ton die vertelde altijd aan het eind van de dag een verhaal,meester remco remmers, dirk die was heel streng. Klasgenoten: Diane lavrijse,Charlotte Dirks, Denisia Benita, Mathijs ? Frank Otten,Jaap Caars, Frank van Loon, Ronald van Dinteren, Linda Blaakman Jurgen Vughts, De eerste jaren zatten we op het Tafelbergplein. Iedere vrijdag middag was er opvoering van toneelstukjes op de zolder. later zijn we naar een ander gebouw gegaan de vroegere nonnen/ meisjes school en kreeg de school de naam nuts dalton school.

Nutsbasisschool, 1978

klasgenoten: Ruth Groot, Giel Janssen, Robert Pluym, Gerrit van Veen, Ilse Habroks ehm.

klasgenoten: Ruth Groot, Giel Janssen, Robert Pluym, Gerrit van Veen, Ilse Habroks ehm... Martijn Vugts, Erik Staals, Mark Oldenburg...etc..etc..

Nutsbasisschool, 1980

?