Nutsbasissch West

Eindhovenlaan 1 in 's-Hertogenbosch, ( Toon op kaart )

123 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nutsbasissch West, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 40
  • Schoolgenoten 123

Op Nutsbasissch West vind je 40 klassenfoto’s en 123 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 91

Was een leuke school met leuke medeleerlingen en een hele lieve Meneer Joop als leraar! Het feest van Jurrian was een hoogtepunt, evenals het eindkamp met klas 5 en 6.

Was een leuke school met leuke medeleerlingen en een hele lieve Meneer Joop als leraar! Het feest van Jurrian was een hoogtepunt, evenals het eindkamp met klas 5 en 6. Dieptepunt was het overlijden van Jurrian, net nadat we de wijde wereld in geschopt werden en naar de middelbare school gingen.

2002, Jolanda

Het enigste wat ik weet is dat Fred Lenings afscheid nam en dat we een lied hadden over een bekend geleerde.

Het enigste wat ik weet is dat Fred Lenings afscheid nam en dat we een lied hadden over een bekend geleerde. Dat Mr Haverman veel kwam invallen en mooie verhalen kon vertellen. Dhr Terken les gaf in de 4e klas . Een leuke tijd gehad . Ik Miepke Hendriks een leuk meisje vond

2002, Rob

Ik ben in de tweede klas bij deze school gekomen.

Ik ben in de tweede klas bij deze school gekomen. We zaten toen nog in de nood-lokalen aan de overzijde van de straat. Directeur was dhr. Hoek.

2002, Deleted
?