Nuts Mavo

Jan Heyslaan in Eindhoven, ( Toon op kaart )

326 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Nuts Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 76
  • Schoolgenoten 326

Op Nuts Mavo vind je 76 klassenfoto’s en 326 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 189

Dir.

Dir. Haak ( en z'n zoon die in onze klas zat) mevr. v Dongen, dhr. Cornelisse, Onink, Botter (Biologie), Wong (wiskunde), Dubbelman

2002, Deleted

In mijn studietijd heette de school nog Nuts ULO.

In mijn studietijd heette de school nog Nuts ULO. Namen van leerkrachten zoals Dhr.Onnink(Duits), Dhr. Ter Haak(Direkteur en wiskunde ),Dhr. Rattink(Frans),Dhr.Hol (Gym.) en op de klassenfoto rechts, Dhr. Botter(Biologie) klinken nog als van gisteren in mijn oren. En wat dacht je van Dhr.Dingstee?(Frans)en Dhr.van der Werp,Mevr.Bannink,en Juffr.Stiel,Ken je ze nog? Patricia Hartlief(Lekker stuk) zat in onze klas, kom op mannen, die ken je wel! Mocht iemand zichzelf of anderen herkennen,laat even weten, dan kan ik het geheel invullen, wel zo leuk!

2002, Frans-Joseph

Een prachtige tijd waar ik nog veel aan terug denk.

Een prachtige tijd waar ik nog veel aan terug denk. Mijn leraar Nederlands en brugklasmentor mijnheer Hol was mijn voorbeeld v.w.b. mijn latere lesgeven. Hij gaf gezellig les en bracht je veel bij. Hij kwam oorspronkelijk uit Helmond en kon daar leuk over vertellen. Hij organiseerde speciale filmavonden waar hij films van o.a. James Dean (zijn jeugdheld) draaide. Hij voetbalde graag en ik kan nog herinneren dat hij op zijn 35e verjaardag een stopwatch van onze klas cadeau kreeg. Ken je het lokaal van Mevr. Banffer (later Van Dongen) nog met de dichtgeplakte ramen? Zij vertrok met haar veel jongere man in 1976 naar Suriname om haar land op te bouwen. Respect! Gymen in de sporthal bij de TU of gewoon in de aula van school en dan omkleden in dat muffe verwarmingshok. Samen met Hans Ebrecht ben ik nog bij biologieleraar Dhr. Botter thuis geweest. Die woonde toen in een mooie villa in de bossen bij Nuenen. Hij heeft mij veel liefde voor zijn vak bijgebracht. Het herbarium heb ik nog steeds! Verhalen genoeg!

2002, Richard
?