Notre Dame de Lourdes

Leopold I straat 307 in Jette, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Notre Dame de Lourdes, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Notre Dame de Lourdes foto

Op Notre Dame de Lourdes vind je 0 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De leerkrachten mevr.

De leerkrachten mevr. De Hing en De Greef (en zij die ons leerde typen maar haar naam weet ik niet meer) zijn me altijd bijgebleven omwille van hun manier van lesgeven. Maar ook vele medestudenten. Hélène Van Leeuw en een Christine (familienaam ontbreken) heb ik nog teruggezien. De anderen niets meer van gehoord. Het was een leuke tijd; vooral de uitstap ook naar Duitsland...

Notre Dame de Lourdes, 1970

Ik zat in de klas met Veronique Bruneel, Danielle Degeling, Francoise Peeters, Micheline Elpers, Christine Vandecadteele, Jenny Romy, Sonia Kint, Marina Ghesquière, Linda Meert, Micheline Van Melkebeke enz.

Ik zat in de klas met Veronique Bruneel, Danielle Degeling, Francoise Peeters, Micheline Elpers, Christine Vandecadteele, Jenny Romy, Sonia Kint, Marina Ghesquière, Linda Meert, Micheline Van Melkebeke enz. Ik ben not wel enkele namen vergeten. Het zou leuk zijn om elkaar of facebook te ontmoeten.

Notre Dame de Lourdes, 1973

Juffrouw Bogaert !!.

Juffrouw Bogaert !!

Notre Dame de Lourdes, 1960

?